Onbeperkt bellen: vind de beste deal

Op deze pagina kun je terecht als je op zoek bent naar een abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen. Je kunt de Sim Only-abonnementen met onbeperkt bellen hier met elkaar vergelijken. Je kunt ook kiezen voor een abonnement waarmee je niet alleen onbeperkt kunt bellen, maar ook zoveel kunt internetten als je wilt.

Vergelijk Mobiele Abonnementen met of zonder telefoon of vergelijk Sim-only abonnementen.

Waarom je voor onbeperkt bellen zou kiezen

Sommige mensen bellen op dagelijkse basis met hun vrienden en familie. Ze houden de mensen waar ze om geven op deze manier op de hoogte van hun bezigheden. Je kunt ook andere redenen hebben om veel te telefoneren. Misschien heb je je telefoon wel nodig voor je werk. In al deze gevallen is een abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen geen overbodige luxe.

Zoveel belminuten als je zelf wilt

Je hoeft niet meer bang te zijn dat je belminuten op zijn als je een dergelijk abonnement afsluit. Ben biedt verschillende abonnementen aan waarmee je zoveel kunt telefoneren als je wilt. Hetzelfde geldt voor KPN, T-Mobile, Tele2, Lebara en Simyo. Het aanbod is echter nog vele malen groter. Als je op deze pagina zoekt op abonnementen met onbeperkt bellen, zul je een overzicht op je scherm zien met alle mogelijkheden.

Zelf je abonnement samenstellen

Weet jij al welke eisen je aan een abonnement stelt? Je kunt een Nederlands abonnement in alle landen van de Europese Unie gebruiken. Je kunt onbeperkt bellen in en naar verschillende landen. Dat is erg handig als je vaak op vakantie gaat. Sommige mensen bezoeken voor hun werk regelmatig buitenlandse congressen. Door de verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken op Kiesmakkelijk.nl, weet je zeker dat je met de beste deal naar huis gaat.

Onbeperkt bellen naar verschillende soorten nummers

Als je onbeperkt kunt bellen met een abonnement, kun je zowel onbeperkt naar vaste als mobiele nummers bellen. Het is reeds duidelijk geworden dat je ook onbeperkt naar nummers uit andere lidstaten van de Europese Unie kunt bellen. Dit neemt niet weg dat niet alle landen in Europa lid zijn van de Europese Unie. Naar Zwitserse of Noorse nummers bellen is dus net zo duur als altijd. Je kunt altijd bij je provider terecht als je hier vragen over hebt.

Bellen naar landen buiten Europa

De tarieven die gelden als je belt naar landen buiten Europa, verschillen van provider tot provider. Het is dan ook de moeite waard om je hierin te verdiepen om te voorkomen dat je met onnodige kosten te maken gaat krijgen. Je kunt een bundel kopen om mee te bellen naar landen buiten de Europese Unie. Zo voorkom je torenhoge roaming kosten.

Met óf zonder toestel

Je kunt kiezen voor een abonnement met óf zonder toestel. Allebei de soorten abonnementen kun je op deze pagina vergelijken. Als je geen behoefte hebt aan internet op je mobiele telefoon, kun je kiezen voor een Sim Only-abonnement waarmee je alleen kunt bellen. De meeste mensen maken anno 2023 echter veel gebruik van de mogelijkheid om te internetten op hun telefoon. Dat wordt al snel duidelijk als je in de trein zit en om je heen kijkt.

De prijs

Als consument wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk uit zijn. Dit hangt in grote mate af van hoeveel internet je per maand wilt gebruiken. Bij goedkopere abonnementen zit over het algemeen minder internet inbegrepen. Je moet het bijvoorbeeld doen met 250 MB per maand. Als je heel veel surft op het internet, is 15 GB misschien iets voor jou. Dit betekent echter wel dat de maandelijkse kosten zullen toenemen.

Redelijk gebruik … Wat is redelijk?

In de Fair Use Policy van de provider kun je zien wat ze als redelijk gebruik zien.

 Dit heeft invloed op wat ze verstaan onder onbeperkt bellen. Als je een weloverwogen keuze wilt maken voor een provider, doe je er goed aan om van tevoren de Fair Use Policy door te nemen. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Als je rekening houdt met hoeveel uur je ongeveer belt per maand, kun je de provider vinden die het beste bij je past.

De verschillen tussen een onbeperkte hoeveelheid data en onbeperkt bellen

Sommige mensen halen deze twee begrippen door elkaar. Ze betekenen echter iets wezenlijks anders. Als je per maand een onbeperkte hoeveelheid data kunt gebruiken, kun je zoveel online zijn als je wilt. Je kunt bijvoorbeeld eindeloos gesprekken voeren via Whatsapp. Onbeperkt bellen stelt de gebruiker in staat om zoveel te bellen als je wilt.

Upgraden is nog nooit zo makkelijk geweest

Als je eenmaal een abonnement hebt afgesloten, is het allesbehalve ingewikkeld om te upgraden. Aan flexibiliteit is dus geen gebrek. Je kunt zonder zorgen de deur uit met je telefoon op zak. Uiteraard kun je ook kiezen voor bundels met onbeperkt bellen, internetten én sms’en. Zo sta je altijd in verbinding met je medemens.

Beperkingen

Je kunt helaas niet onbeperkt bellen naar informatienummers waarvoor je moet betalen. Te denken valt aan nummers die beginnen met 084 of 087. De bijkomende kosten moet je gewoon betalen. Daar staat tegenover dat je gratis nummers onbeperkt kunt bellen. Deze nummers beginnen met 0800 of 088. Ook kun je onbeperkt bellen op feestdagen. Het is raadzaam om altijd te controleren welke specifieke regels er gelden bij de provider waarmee je in zee gaat.

De voordelen van onbeperkt bellen op een rijtje

Als je kiest voor een abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen, geniet je van de volgende voordelen:

            ○ Je hoeft niet meer bang te zijn dat je belminuten op zijn.

            ○ Je kunt bellen naar nummers uit alle landen van de Europese Unie.

            ○ Je kunt uiteindelijk goedkoper uit zijn.

            ○ Je voorkomt kosten omdat je buiten de bundel belt.

Voordat je de abonnementen vergelijkt op deze pagina, doe je er goed aan de zoekopdracht te verfijnen aan de hand van jouw persoonlijke omstandigheden. Welke eisen stel je aan een abonnement? Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur telefoon? Je kunt het zo gek niet bedenken of er wordt rekening mee gehouden op Kiesmakkelijk.nl.

Een zorgeloos bestaan leiden met een nieuw abonnement

Als je een bundel koopt waarmee je zoveel kunt bellen als je wilt, zijn ontzettend veel zorgen verleden tijd. Gebruik Kiesmakkelijk.nl om de voordeligste bundel te vinden. Ben je al begonnen met zoeken?