Sim-only vergelijken

Vergelijk direct ontvang een overzicht van de beste sim-only deals, aanbiedingen en providers van dit moment.

  • Écht onafhankelijk vergelijken
  • Bespaar eenvoudig op je Sim Only
  • Makkelijk de beste deals vinden
wij het gedoe, jij de slimste keuze

Sim-Only abonnementen

Bij kiesmakkelijk.nl kun je alle sim-only abonnementen met elkaar vergelijken. Zo vind je altijd de laagste prijs en de beste deal.

Sim only vergelijken doe je zo


Als je Sim only-abonnementen met elkaar wilt vergelijken hoef je niet verder te zoeken. Op deze pagina ben je aan het juiste adres als je ze snel en eenvoudig naast elkaar wilt houden. Je kunt de filters gebruiken om de zoekresultaten aan te passen. Sommige mensen zijn op zoek naar heel veel data, terwijl andere mensen genoeg hebben aan minder. Hetzelfde geldt voor het aantal belminuten.

Factoren om rekening mee te houden

Op deze pagina kun je ook zien wat de looptijd is van de abonnementen. Uiteraard verschillen de kosten van abonnement tot abonnement. Dit heeft invloed op de netwerksnelheid. Als je hoge eisen stelt aan de snelheid van het netwerk, ben je over het algemeen duurder uit. Een Sim Only- abonnement bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Op Kiesmakkelijk.nl kun je alle abonnementen met elkaar vergelijken zodat je uiteindelijk de beste keuze maakt.

De kenmerken van een Sim only-abonnement

Als je een Sim only-abonnement afsluit, ontvang je geen toestel. De naam zegt het eigenlijk al. Je ontvangt een simkaart. Hier krijg je een abonnement bij. Je hebt de keuze uit verschillende soorten abonnementen. Sommige providers verwijzen naar deze abonnementen als bundels. Een groot voordeel van Sim only-abonnementen is dat je de bundel kunt aanpassen aan de hand van je eigen wensen – de gebruiker staat centraal bij dit soort abonnementen.

Waarom sim-only abonnementen vergelijken?

Er zijn diverse redenen aan te dragen om Sim only-abonnementen met elkaar te vergelijken. Ten eerste kun je een hoop geld besparen als je een weloverwogen keuze maakt. De mogelijkheden zijn talrijk. Je kunt kiezen voor een Sim only-abonnement met onbeperkt internet, maar een deal met onbeperkt bellen sluiten behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit heeft allemaal invloed op de prijs. Dit kun je allemaal zien op deze pagina.

Onbeperkt internet én bellen

Sommige mensen zitten voortdurend op hun telefoon. Dan kan het handig zijn om een abonnement af te sluiten met onbeperkt internet én bellen. Sommige abonnementen zijn elke maand opzegbaar. Zo zie je maar dat je met talloze factoren rekening moet houden als je op zoek bent naar een Sim only-abonnement. Deze pagina gebruiken is dan ook geen overbodige luxe als je de beste keuze wilt maken.

Het behouden van je mobiele nummer

Je hoeft niet bang te zijn dat je je mobiele nummer verliest als je overstapt naar een andere provider. Hier kan de vergelijker op deze pagina zelfs rekening mee houden. Bij de meeste abonnementen is het mogelijk om je nummer te behouden. De provider waarnaar je overstapt zal je op de hoogte houden van dit proces.

Sim only verlengen

Als je tevreden bent over de dienstverlening van de provider waar je op dit moment bij zit, kun je overwegen om je Sim only te verlengen. Veel mensen kiezen ervoor om over te stappen naar een andere provider. Dan kun je namelijk profiteren van gunstige kortingen. Providers proberen je bijvoorbeeld binnen te halen door een korting aan te bieden. In sommige gevallen hoef je geen aansluitkosten te betalen.

De flexibiliteit van een Sim only-abonnement

Sim only-abonnementen van een aantal maanden of een jaar zijn heel gebruikelijk. Je bent dan ook uitermate flexibel als je kiest voor dit soort abonnement. Daar komt bij dat de kosten gemiddeld gezien lager liggen. Je moet de kosten betalen voor de sms’jes, MB’s en minuten dat je belt. Daar staat tegenover dat je zelf nog voor een mobieltje moet zorgen.

Een Sim only-abonnement met alleen bellen

Voor sommige mensen is het voldoende om alleen te kunnen bellen met een telefoon. Behoor jij tot deze groep? Kies dan voor een abonnement met alleen bellen. Vergeet je niet om dit aan te geven bij het aantal MB’s internet dat je wilt hebben? Je moet nog wel voor het aantal belminuten kiezen waar je behoefte aan hebt.

Zo goedkoop mogelijk uit zijn

Met een Sim only-abonnement kun je ontzettend goedkoop uit zijn. Je doet er dan goed aan om te kiezen voor een kleine belbundel. Je kunt ook voor een kleine databundel kiezen. Zo voorkom je dat je geld betaalt voor zaken die je niet gebruikt. Je kunt niet eindeloos surfen op het internet met deze abonnementen, maar misschien heb je hier wel helemaal geen behoefte aan.

Hoge kosten

Uit de praktijk blijkt dat de kosten alsnog hoog kunnen uitvallen. Dit is een rechtstreeks gevolg van het feit dat mensen een te kleine bundel nemen, waardoor ze buiten de bundel gaan internetten. Dit kun je voorkomen door je gemiddelde internetgebruik en aantal beluren van tevoren nauwkeurig te bepalen. Vervolgens kun je hier rekening mee houden als je een bundel gaat samenstellen op Kiesmakkelijk.nl. 

Geld besparen op andere manieren

Je kunt geld besparen door voor een virtuele provider te kiezen. Deze providers hebben niet zelf een netwerk. Simpel en Youfone zijn voorbeelden van providers die op deze manier abonnementen aanbieden. Je bent dan minder geld kwijt aan het abonnement. Je hebt de keuze uit 4G en 5G. Uiteraard is 4G aanzienlijk goedkoper.

De aanbiedingen in de gaten houden

Als je de aanbiedingen nauwgezet in de gaten houdt, kun je een hoop geld besparen. Providers bieden bijvoorbeeld abonnementen aan waarbij je de eerste drie maanden de helft van de maandelijkse lasten betaalt. Op deze pagina kun je zien welke aanbiedingen er op dit moment zijn. Door de aanbiedingen met elkaar te vergelijken, kom je uiteindelijk zo goedkoop mogelijk uit.

Gebruik maken van combi-voordelen

Je kunt gebruik maken van combi-voordelen om geld te besparen. Je krijgt dan korting als je bijvoorbeeld ook het internet in huis regelt bij dezelfde provider. Ook dan doe je er goed aan om de verschillende providers met elkaar te vergelijken.

Een passende simkaart

Als je een abonnement hebt afgesloten bij een provider, ontvang je een aantal simkaarten. Je hebt dan ook altijd een simkaart die in jouw toestel past. Als je een relatief nieuwe telefoon hebt, heb je meestal een kleinere simkaart. Zowel de micro-simkaart als nano-simkaart zijn redelijk klein te noemen. Dat geldt niet voor de reguliere simkaart. Sommige mobieltjes hebben een e-sim.

Simlockvrije smartphone

Voor een Sim only-abonnement heb je een simlockvrije smartphone nodig. Providers rekenen op maandelijkse basis een vaste meerprijs voor deze abonnementen, maar je bent nog steeds onder de streep goedkoper uit met dit type abonnement. Over het algemeen zijn contracten die één of twee jaar lopen het voordeligst.

Een abonnement bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest

Op Kiesmakkelijk.nl kun je makkelijker dan ooit tevoren een abonnement bestellen. Op deze website kun je:

 

            ○ Het abonnement vinden dat het beste bij je past.

            ○ Voorkomen dat je meer geld betaald dan nodig door abonnementen te vergelijken.

            ○ De meest voordelige acties vinden.

 

Als je vandaag nog begint met het vergelijken van Sim only-abonnementen, kun je zo snel mogelijk profiteren van de voordelen. Dus waar wacht je nog op?