Waarom je voor onbeperkt internet kiest

Als je op zoek bent naar een abonnement met onbeperkt internet, kun je op deze pagina providers en telefoons met elkaar vergelijken. Een Sim Only met eindeloos internet vind je op Kiesmakkelijk.nl. Zo zorg je ervoor dat je zo goedkoop mogelijk uit bent. Bovendien kun je de filters gebruiken om de zoekresultaten aan te passen aan de hand van je eigen voorkeuren.

Vergelijk Mobiele Abonnementen met of zonder telefoon of vergelijk Sim-only abonnementen.

Wat is onbeperkt internet?

Als je geen behoefte hebt aan een gelimiteerde hoeveelheid MB’s die je op maandelijkse basis kunt gebruiken, kun je overwegen om een abonnement af te sluiten met onbeperkt internet. Dit heeft geen negatieve invloed op de snelheid van het internet. Ben je met grote regelmaat online te vinden? Zou je het liefst 24/7 online zijn? Onbeperkt internet is misschien wel iets voor jou.

Jouw zorgen zijn verleden tijd

Als je een abonnement met onbeperkt internet afsluit, hoef je niet meer bang te zijn dat je te veel MB’s gebruikt. De dagen dat je meer geld moest betalen omdat je buiten de bundel ging zijn voorbij. Daar komt bij dat je een Sim Only-abonnement met onbeperkt internet niet alleen in Nederland kunt gebruiken. Deze bundels kun je in alle landen van de Europese Unie gebruiken. Je kunt dus ook op vakantie je favoriete serie kijken op je mobiele telefoon.

Waarom je kiest voor Kiesmakkelijk.nl

Als je de bundels van verschillende providers met elkaar vergelijkt op Kiesmakkelijk.nl, kun je de beste deal scoren. Een abonnement met onbeperkt internet vind je op deze website om de volgende redenen: 

            ○ Er wordt rekening gehouden met aanbiedingen en acties.

            ○ Je ziet meteen welke providers onbeperkt internet aanbieden.

            ○ Kiezen voor een bundel met 5G-internet is geen enkel probleem.

Op Kiesmakkelijk.nl weet je zeker dat je niet elke maand te veel geld opzij hoeft te leggen voor een mobiel abonnement.

Providers die onbeperkt internet aanbieden

Verschillende providers maken het graag mogelijk voor gebruikers om altijd en overal in de Europese Unie muziek te luisteren, films te kijken en te kunnen appen. Je kunt voor zowel een telefoon als Sim Only-abonnement met eindeloos internet terecht bij KPN. Maar ook Vodafone maakt het mogelijk om overal te kunnen internetten. Of wat dacht je van Tele2? Voorts kun je bij T-Mobile en Budget Mobiel terecht voor internet dat onbegrensd is.

Verschillende prijsklasses

Je kunt zowel een goedkoop als een duur abonnement met ongelimiteerd internet afsluiten. Uiteraard is een abonnement met onbeperkt internet in de meeste gevallen duurder dan een abonnement met minder internet. Daar staat een hoop moois tegenover. Door voor een goedkope provider te kiezen – te denken valt aan Budget Mobiel – kun je alsnog goedkoop uit zijn. Daar staat tegenover dat het bereik van KPN uitstekend te noemen is.

Hoe onbeperkt internet in de praktijk werkt

Als je een abonnement afsluit met onbeperkt internet, krijg je elke dag een bundel met een aantal gigabytes waarmee je kunt internetten. De grootte van deze dagbundel verschilt per provider. Dit betekent dus ook dat de dagbundel op kan gaan. Dit klinkt misschien als een heel gedoe, want het komt erop neer dat je de databundel steeds moet verhogen als de dagbundel op is. In de meeste gevallen zal je de dagbundel echter niet volmaken. Maar als je films download op je telefoon kun je snel door je bundel heen gaan. YouTube is ook een veelgehoorde boosdoener. Het is belangrijk om te beseffen dat onbeperkt internet niet 100% beperkt is.

De beste provider voor onbeperkt internet

Als je erachter wilt komen welke provider het best scoort op het gebied van onbeperkt internet, doe je er goed aan om na te gaan wat de daglimieten zijn. Hoeveel gigabytes kun je ten hoogste gebruiken in een dag? Kun je onbeperkt extra internetbundels opvragen bij de provider? Je kunt altijd bij de provider informeren hoe dit precies in zijn werk gaat.

Het actuele aanbod

Je kunt het actuele aanbod bekijken op Kiesmakkelijk.nl. Zo vind je het goedkoopst mogelijke internetabonnement waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over het aantal MB’s. Een abonnement met 4G is goedkoper dan 5G. Daar staat tegenover dat 5G een hogere snelheid heeft waarmee je kunt internetten. Het hangt af van jouw persoonlijke behoeftes welke optie het beste bij je past. Budget Mobiel valt op omdat ze abonnementen aanbieden voor lage prijzen. Vaak heeft de duur van het contract geen invloed op de prijs.

Onbeperkt bellen én internet

Bij sommige abonnementen kun je zowel onbeperkt internetten als bellen. Je kunt op Kiesmakkelijk.nl eenvoudig abonnementen met verschillende looptijden vergelijken. Sommige abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Als je een abonnement neemt waarmee je onbeperkt kunt internetten en bellen, hoef je nooit meer bang te zijn dat je over je limiet heen gaat.

Buiten Europa internetten

Wil je buiten Europa internetten op je telefoon? Het is duidelijk geworden dat de bundels die worden aangeboden onbeperkt mobiel internet aanbieden binnen de grenzen van de Europese Unie. Dit betekent dat je buiten de Europese Unie met een ander tarief te maken hebt. Je kunt hier ook bundels voor kopen. Dit is in verhouding vaak wel duurder.

Fair Use Policy

Zoals gezegd is onbeperkt internet niet echt onbeperkt. Dit is een gevolg van het feit dat providers er een zogeheten Fair Use Policy op nahouden. Het is de moeite waard om je te verdiepen in het beleid van verschillende providers. Elke provider vult dit namelijk anders in. Zo kun je uiteindelijk kiezen voor een provider met de meest gunstige voorwaarden op het gebied van mobiel internet.

De reden waarom onbeperkt internet niet onbeperkt is

Misschien vraag je je af waarom onbeperkt mobiel internet niet daadwerkelijk onbeperkt is. Als je logisch nadenkt, is het begrijpelijk dat providers niet 100% onbeperkt internet aanbieden. Dit zou namelijk betekenen dat je geen vast internet meer nodig hebt. Mensen zouden massaal hun simkaart verbinden met de router. Het huis kan vervolgens gebruik kan maken van het internet terwijl de provider voor de kosten opdraait. Daar komt bij dat het netwerk overbelast zou worden als iedereen daadwerkelijk onbeperkt internet had.

Andere opties

Als je geen internet zonder limiet wilt, maar wel van plan bent om veelvuldig gebruik te maken van internet op je telefoon, zijn er ook andere opties. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement afsluiten waarbij je elke maand een databundel krijgt van tien gigabyte. Of wat dacht je van twintig GB? De meeste mensen gebruiken niet zoveel internet op maandelijkse basis. In de meeste gevallen is dit dan ook ruim voldoende.

De voordelen van onbeperkt internet

Als je het aanbod vergelijkt op Kiesmakkelijk.nl om zo de beste keuze te maken, kun je profiteren van de volgende voordelen:

            ○ Je hebt het meest voordelige abonnement.

            ○ Je kunt in de hele Europese Unie gebruik maken van onbeperkt internet.

            ○ Je hebt de keuze uit verschillende prijsklasses.

            ○ Met de filter kun je de zoekresultaten aanpassen aan de hand van je eigen voorkeuren.

            ○ Je kunt kiezen voor zowel 5G als 4G.

Maak vandaag nog een keuze

Op deze pagina kun je dus een verstandige en weloverwogen keuze maken voor een abonnement met onbeperkt mobiel internet. Je hebt de keuze uit abonnementen in allerlei soorten en maten. Het is dan ook raadzaam om de bundels uitvoerig met elkaar te vergelijken. Dit doe je op Kiesmakkelijk.nl. Je kunt meteen beginnen met het vergelijken van abonnementen. Met een druk op de knop krijg je een overzicht van de goedkoopste abonnementen.