Santander

Deze Zuid-Europese bank is al jarenlang actief in heel Europa. Santander heeft nu ook in Nederland voet aan grond gezet. Met scherpe rentes hebben ze een goede concurrentiepositie bemachtigd.

santander

Santander

Santander streeft ernaar het beste open financiële dienstenplatform te zijn door verantwoordelijk te handelen en de blijvende loyaliteit van werknemers, klanten, aandeelhouders en de bredere samenleving te verdienen.

Santander’s strategie

Hun strategie is gericht op het benutten van hun schaal, wereldwijde netwerk en lokale marktleiderschap om in elke markt waar ze actief zijn het meest winstgevende te zijn. Dit omvat automatisering van hun diensten en het waarborgen van nauwe samenwerking tussen hun bedrijven en wereldwijde netwerken om wederzijdse groei te stimuleren.

Cultuur binnen Santander

De cultuur van Santander, bekend als “The Santander Way”, is gebaseerd op eenvoud, personalisatie en eerlijkheid in hun dienstverlening. Dit is een integraal onderdeel van hun strategie om klanten en bedrijven te helpen bloeien. Santander legt een sterke nadruk op verantwoord handelen tegenover hun klanten en streeft ernaar hun verwachtingen niet alleen te ontmoeten, maar te overtreffen door producten en diensten aan te bieden die eenvoudig, persoonlijk en eerlijk zijn.

Rente bij Santander

De rentetarieven voor persoonlijke leningen bij Santander in Nederland variëren afhankelijk van het geleende bedrag en de looptijd van de lening. Ter voorbeeld:

  • Voor een lening van €1.500 met een looptijd van 72 maanden is het rentepercentage 10,0%.
  • Voor een lening van €2.500 of €5.000 met een looptijd van 72 of 120 maanden is het rentepercentage 9,9%.
  • Voor hogere bedragen zoals €12.500 tot €50.000 met een looptijd van 120 maanden is het rentepercentage 8,9%.

Let op: deze rentepercentages zijn geldig op het moment van schrijven. Inmiddels kunnen deze rentes zijn gewijzigd. Bekijk onze vergelijker of de website van Santander voor de actuele rentes.

Wij het gedoe, jij een slimme keuze

Kiesmakkelijk is jouw startpunt om te besparen op vaste lasten of om geld in beweging te zetten. Laat ons alle kleine lettertjes en verschillende aanbieders inventariseren, zodat jij alleen nog jouw bij ons hoeft te kijken welke aanbieder bij je past. Bij Kiesmakkelijk maken we vaste lasten niet leuk, wel makkelijk.

trustpilot
kiesmakkelijk.nl team

Wij hebben hier voor ons bedrijf de Sim Only vergelijkingstool gebruikt. Was gemakkelijk te gebruiken en deed wat het moest doen.

Inge / Ecovoordeel.nl

De vergelijking was gemakkelijk en het indienen bij de energieprovider liep voorspoedig.

M. van Reijn

Altijd vriendelijke geholpen door het team van Kiesmakkelijk. Fijne website en klantenservice wanneer je ze nodig hebt.

Hetty

Meer over lenen