Qander

Al sinds 1996 is Qander actief in het verstrekken van kredieten en leningen aan particulieren. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van de grootste kredietverstrekkers in Nederland.

qander logo

Geld lenen bij Qander

Qander zet zich in voor verantwoord lenen en streeft naar transparantie in de voorwaarden van haar leningen. Het doel van Qander is om klanten goed te adviseren door samen te werken met professionele kredietadviseurs, zodat de aangeboden leningen goed aansluiten bij de persoonlijke situatie van de klant. De tussenpersonen van Qander begeleiden je in de verschillende opties en het is enkel mogelijk via hen een aanvraag te doen.

Qander let op verantwoord lenen

Qander zet zich in voor verantwoord lenen en streeft naar transparantie in de voorwaarden van haar leningen. Hun doel is om klanten goed te adviseren door samen te werken met professionele kredietadviseurs, zodat de aangeboden leningen goed aansluiten bij de persoonlijke situatie van de klant. De tussenpersonen van Qander begeleiden je in de verschillende opties.

Rente bij Qander

De rente op leningen bij Qander varieert. Voor persoonlijke leningen wordt een vaste rente gehanteerd die niet wijzigt gedurende de looptijd van de lening. De rente kan variëren van ongeveer 7,1% tot 11,2%, afhankelijk van factoren zoals het risicoprofiel van de klant en het geleende bedrag.

Leenbedrag Rente Qander
€ 5.000 11,0%
€ 10.000 9,2%
€ 15.000 9,1%
€ 20.000 9,1%
€ 25.000 7,1%
€ 30.000 7,1%

* Let op: actuele bedragen en percentages kunnen afwijken van bovengenoemde.

Verschillende leningen bij Qander

Qander biedt verschillende soorten leningen aan via tussenpersonen, waaronder persoonlijke leningen en de speciale “Flex en Zeker” lening.

Persoonlijke leningen zijn beschikbaar voor bedragen tussen de €5.000 en €75.000, met een looptijd van 24 tot 120 maanden.

De “Flex en Zeker” lening biedt meer flexibiliteit in het opnemen van krediet binnen een afgesproken limiet gedurende de eerste 24 maanden, waarna het overgaat in een aflossingsfase. Dit is ter vervanging van het doorlopend krediet.

Qander werkt enkel met tussenpersonen

Qander werkt uitsluitend via tussenpersonen, wat betekent dat geïnteresseerden hun lening via een erkende tussenpersoon moeten aanvragen. Dit model helpt bij het verstrekken van maatadvies en zorgt ervoor dat de leningen passen binnen de financiële mogelijkheden en behoeften van de klanten. Qander benadrukt ook het belang van transparantie en klantenservice, met een klantgerichte aanpak en snelle verwerking van kredietaanvragen

Wij het gedoe, jij een slimme keuze

Kiesmakkelijk is jouw startpunt om te besparen op vaste lasten of om geld in beweging te zetten. Laat ons alle kleine lettertjes en verschillende aanbieders inventariseren, zodat jij alleen nog jouw bij ons hoeft te kijken welke aanbieder bij je past. Bij Kiesmakkelijk maken we vaste lasten niet leuk, wel makkelijk.

trustpilot
kiesmakkelijk.nl team

Wij hebben hier voor ons bedrijf de Sim Only vergelijkingstool gebruikt. Was gemakkelijk te gebruiken en deed wat het moest doen.

Inge / Ecovoordeel.nl

De vergelijking was gemakkelijk en het indienen bij de energieprovider liep voorspoedig.

M. van Reijn

Altijd vriendelijke geholpen door het team van Kiesmakkelijk. Fijne website en klantenservice wanneer je ze nodig hebt.

Hetty

Meer over lenen