Nationale Nederlanden

Ooit begonnen als Nederlandse verzekeraar is Nationale Nederlanden inmiddels veel meer dan een verzekeraar. Zo zijn ze inmiddels ook kredietverstrekker aan particulieren en bedrijven in Nederland.

nn logo

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden heeft als missie om mensen te helpen zorgen voor wat voor hen het belangrijkst is. Ze streven ernaar om een toonaangevend bedrijf in de financiële sector te zijn, bekend om hun klantbetrokkenheid, getalenteerde medewerkers en bijdrage aan de samenleving.

Missie van NN

Nationale Nederlanden zet zich in om duurzame, langetermijnwaarde te creëren voor alle belanghebbenden door middel van financiële en niet-financiële doelen. Hun focus omvat het verantwoord leveren van financiële diensten aan wie dat nodig hebben​.

Verschillende leningen bij NN

Bij Nationale Nederlanden kan je terecht voor verschillende soorten leningen.

Hypotheek

Wat betreft de leningopties en rentetarieven, Nationale Nederlanden biedt diverse hypothecaire leningen met variërende rentepercentages afhankelijk van de looptijd en de verhouding tussen lening en waarde van het onderpand (Loan to Value ratio). Bijvoorbeeld, de rente voor een hypotheek met een vaste looptijd van 10 jaar kan variëren van 3.84% tot 4.66%, afhankelijk van de Loan to Value ratio​.

* Let op: deze rentes zijn de actuele rentestanden op het moment van schrijven. De huidige rentes kunnen inmiddels afwijken.

Persoonlijke leningen

Nationale Nederlanden biedt ook persoonlijke leningen aan met verschillende aflossingsopties en lage vaste rentetarieven. De rentetarieven voor deze leningen beginnen bij 6.10% per jaar, wat relatief concurrerend is binnen de markt (2024). De leningen hebben een minimale looptijd van 6 maanden en een maximale looptijd van 120 maanden, met leningbedragen die variëren van €10,000 tot €150,000

Deze persoonlijke leningen van Nationale Nederlanden zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen, zoals huisrenovaties, schuldconsolidatie, en andere grote aankopen. Het aanvraagproces voor deze leningen is vrijwel altijd volledig digitaal, waardoor het snel en gemakkelijk is om een aanvraag in te dienen en goedkeuring te krijgen. Bovendien biedt Nationale Nederlanden de mogelijkheid om extra betalingen te doen of de lening eerder af te lossen zonder boete, wat extra flexibiliteit biedt voor de leners

Wij het gedoe, jij een slimme keuze

Kiesmakkelijk is jouw startpunt om te besparen op vaste lasten of om geld in beweging te zetten. Laat ons alle kleine lettertjes en verschillende aanbieders inventariseren, zodat jij alleen nog jouw bij ons hoeft te kijken welke aanbieder bij je past. Bij Kiesmakkelijk maken we vaste lasten niet leuk, wel makkelijk.

trustpilot
kiesmakkelijk.nl team

Wij hebben hier voor ons bedrijf de Sim Only vergelijkingstool gebruikt. Was gemakkelijk te gebruiken en deed wat het moest doen.

Inge / Ecovoordeel.nl

De vergelijking was gemakkelijk en het indienen bij de energieprovider liep voorspoedig.

M. van Reijn

Altijd vriendelijke geholpen door het team van Kiesmakkelijk. Fijne website en klantenservice wanneer je ze nodig hebt.

Hetty

Meer over lenen