Lender & Spender

Lender & Spender is doorgaans een van de best beoordeelde kredietverstrekkers in Nederland. Met verschillende mogelijkheden zeker een kredietverstrekker die het waard is mee te nemen in jouw overweging.

lender spender logo

Geld lenen bij Lender & Spender

Lender & Spender streeft ernaar om de markt voor consumentenleningen transparanter, eerlijker, en efficiënter te maken. Hun aanpak richt zich op het eenvoudiger en begrijpelijker maken van het leningsproces voor consumenten, zonder tussenkomst van traditionele banken.

Rente bij Lender & Spender

De leningen van Lender & Spender kenmerken zich door een vaste lage rente, mogelijk gemaakt doordat leningen direct door particulieren en bedrijven gefinancierd worden zonder de tussenkomst van banken. Dit resulteert in lagere kosten voor mensen die een lening willen afnemen.

Bedrag Rente
€ 5.000 9,6%
€ 10.000 7,9%
€ 15.000 7,3%
€ 20.000 7,3%
€ 25.000 7,1%

* Let op: actuele bedragen en percentages kunnen afwijken van bovengenoemde.

Verschillende leningen bij Lender & Spender

Lender & Spender biedt persoonlijke leningen aan die variëren van €2.500 tot €25.000, met een looptijd van 24 tot 60 maanden. De aanvraag en het beheer van de lening vinden volledig online plaats, wat het proces snel en transparant maakt.

Er wordt geen doorlopend krediet aangeboden

Lender & Spender gereguleerd door AFM

Lender & Spender legt de nadruk op heldere voorwaarden en een transparante communicatie zonder verborgen kosten. De leningen worden gefinancierd door particulieren en bedrijven, wat bijdraagt aan scherpere rentepercentages. Daarnaast is het platform gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), wat extra zekerheid biedt over de betrouwbaarheid van de diensten

Wij het gedoe, jij een slimme keuze

Kiesmakkelijk is jouw startpunt om te besparen op vaste lasten of om geld in beweging te zetten. Laat ons alle kleine lettertjes en verschillende aanbieders inventariseren, zodat jij alleen nog jouw bij ons hoeft te kijken welke aanbieder bij je past. Bij Kiesmakkelijk maken we vaste lasten niet leuk, wel makkelijk.

trustpilot
kiesmakkelijk.nl team

Wij hebben hier voor ons bedrijf de Sim Only vergelijkingstool gebruikt. Was gemakkelijk te gebruiken en deed wat het moest doen.

Inge / Ecovoordeel.nl

De vergelijking was gemakkelijk en het indienen bij de energieprovider liep voorspoedig.

M. van Reijn

Altijd vriendelijke geholpen door het team van Kiesmakkelijk. Fijne website en klantenservice wanneer je ze nodig hebt.

Hetty

Meer over lenen