Defam

Defam is al ruim 40 jaar specialist in passende leningen in Nederland. Ze zijn altijd op zoek naar maatwerk en bieden zo verantwoorde leningen die past bij jouw situatie.

defam logo

Defam

Defam is een Nederlandse aanbieder van leningen die zich richt op verantwoord lenen. De organisatie is al sinds 1981 actief en biedt eerlijke en passende producten aan, in samenwerking met gekwalificeerde tussenpersonen. Deze benadering zorgt ervoor dat klanten leningen krijgen die afgestemd zijn op hun persoonlijke situatie en toekomstige behoeften, met een sterke focus op financiële begeleiding en ondersteuning​

Missie van Defam

De missie van Defam is om klanten te voorzien van solide financiële oplossingen die verantwoord en dichtbij de klant staan. Ze benadrukken het belang van samenwerking met adviseurs en het aanbieden van producten die echt passen bij de individuele behoeften van hun klanten​.

Rente bij Defam

Wat betreft de rentetarieven, deze variëren afhankelijk van het soort lening en de looptijd. Voor de GreenLoans Lening, die gericht is op duurzaamheid, ligt de vaste rente tussen 6,6% voor looptijden van 5 tot 15 jaar​ (Defam)​. Voor persoonlijke leningen variëren de tarieven van 7,9% tot 13,6%, afhankelijk van het geleende bedrag en de looptijd​ (Defam)​. Defam biedt flexibiliteit in het aflossen van leningen en in sommige gevallen kunnen klanten extra aflossen zonder boete, wat de totale kosten van de lening kan verlagen​.

* Let op: de benoemde rentes zijn de rentes op het moment van het schrijven van deze tekst. Deze kunnen inmiddels zijn gewijzigd door Defam. Bekijk de website van Defam of onze vergelijker voor de actuele rentes.

Verschillende leningen bij Defam

Defam biedt ook verschillende leningsopties aan, waaronder persoonlijke leningen en specifieke producten zoals de WoonLening en GreenLoans Lening. Deze producten zijn ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen, zoals financiering van woningverbeteringen of duurzame investeringen​.

Voor meer gedetailleerde informatie over Defam, hun producten en actuele rentetarieven, kan je onze vergelijker gebruiken.

Wij het gedoe, jij een slimme keuze

Kiesmakkelijk is jouw startpunt om te besparen op vaste lasten of om geld in beweging te zetten. Laat ons alle kleine lettertjes en verschillende aanbieders inventariseren, zodat jij alleen nog jouw bij ons hoeft te kijken welke aanbieder bij je past. Bij Kiesmakkelijk maken we vaste lasten niet leuk, wel makkelijk.

trustpilot
kiesmakkelijk.nl team

Wij hebben hier voor ons bedrijf de Sim Only vergelijkingstool gebruikt. Was gemakkelijk te gebruiken en deed wat het moest doen.

Inge / Ecovoordeel.nl

De vergelijking was gemakkelijk en het indienen bij de energieprovider liep voorspoedig.

M. van Reijn

Altijd vriendelijke geholpen door het team van Kiesmakkelijk. Fijne website en klantenservice wanneer je ze nodig hebt.

Hetty

Meer over lenen