ABN AMRO

ABN AMRO. Een begrip in Nederland als het gaat om geldzaken. De bank behoort tot de paar traditionele banken die in Nederland gevestigd zijn. Bij ABN AMRO kun je ook lenen. Lees hier alles over de mogelijkheden.

abn amro

Geld lenen bij ABN AMRO

Bij ABN AMRO kun je kiezen uit verschillende leningsopties zoals persoonlijke leningen, die bedoeld zijn voor specifieke aankopen of projecten. Klanten kunnen bedragen lenen variërend van €5.000 tot €75.000, met vaste rentetarieven waardoor de maandelijkse aflossing consistent blijft gedurende de looptijd van de lening. De bank hanteert een transparant beleid waarbij geen extra kosten worden gerekend voor vervroegde terugbetalingen, wat flexibiliteit biedt aan de lener. ABN AMRO controleert de kredietwaardigheid van aanvragers via het Bureau Krediet Registratie (BKR) om verantwoord lenen te bevorderen. Dit alles is onderdeel van hun streven naar duidelijke en eerlijke financiële producten voor hun klanten.

ABN AMRO let op verantwoord lenen

ABN AMRO streeft naar verantwoord lenen en voert daarom een controle uit bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) wanneer je een lening aanvraagt. Dit zorgt ervoor dat leningen alleen worden verstrekt als deze financieel verantwoord zijn voor de aanvrager. Na goedkeuring van de lening wordt deze geregistreerd bij het BKR en na volledige aflossing wordt de registratie weer opgeheven​.

Rente bij ABN AMRO

Een fijn aspect van lenen bij ABN AMRO is het hebben van een vaste rentepercentage. Deze kan dus tijdens de lening niet wijzigen, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. De exacte rentes variëren op basis van het leenbedrag en het risico voor de bank.

Leenbedrag Rente/ Jaarlijks kostenpercentage
van € 5.000 tot € 7.500 min. 12,4% – max. 14,3%
van € 7.500 tot € 10.000 min. 11,9% – max. 13,8%
van € 10.000 tot € 15.000 min. 9,6% – max. 11,5%
van € 15.000 tot € 25.000 min. 8,2% – max. 10,1%
van € 25.000 t/m € 50.000 min. 8,1% – max. 10,0%
van € 50.000 t/m € 75.000 min. 7,5% – max. 9,4%

* Let op: actuele bedragen en percentages kunnen afwijken van bovengenoemde.

Verschillende leningen bij ABN AMRO

Bij ABN AMRO kun je verschillende soorten leningen afsluiten, afhankelijk van je behoeften en situatie:

  1. Persoonlijke Lening: Ideaal voor eenmalige grotere uitgaven met een vaste rente en looptijd, waarbij je het hele leenbedrag in één keer op je rekening ontvangt. Bekijk hier persoonlijke leningen.

  2. Flexibel Krediet: Een doorlopend krediet dat flexibiliteit biedt omdat je geld kunt opnemen en aflossen wanneer het jou uitkomt, met een variabele rente. Bekijk hier doorlopend krediet.

  3. Woningverbeteringslening: Specifiek bedoeld voor verbouwing van een woning of verduurzamen wat kan bijdragen aan een verhoging van de woningwaarde.

  4. Auto Financiering: Een lening die specifiek bedoeld is voor de aankoop van een auto, waarbij de auto als onderpand kan dienen.

Deze leningen zijn ontworpen om te voldoen aan diverse financieringsbehoeften, van persoonlijke uitgaven tot investeringen in je woning of voertuig.

Zakelijk lenen bij ABN AMRO

Ben je op zoek naar een zakelijke lening? Dit doet de ABN AMRO via hun dochteronderneming New10. Deze dochteronderneming is gespecialiseerd in zakelijke leningen en zakelijk krediet.

Wij het gedoe, jij een slimme keuze

Kiesmakkelijk is jouw startpunt om te besparen op vaste lasten of om geld in beweging te zetten. Laat ons alle kleine lettertjes en verschillende aanbieders inventariseren, zodat jij alleen nog jouw bij ons hoeft te kijken welke aanbieder bij je past. Bij Kiesmakkelijk maken we vaste lasten niet leuk, wel makkelijk.

trustpilot
kiesmakkelijk.nl team

Wij hebben hier voor ons bedrijf de Sim Only vergelijkingstool gebruikt. Was gemakkelijk te gebruiken en deed wat het moest doen.

Inge / Ecovoordeel.nl

De vergelijking was gemakkelijk en het indienen bij de energieprovider liep voorspoedig.

M. van Reijn

Altijd vriendelijke geholpen door het team van Kiesmakkelijk. Fijne website en klantenservice wanneer je ze nodig hebt.

Hetty

Meer over lenen