Internet en tv vergelijken

Jaarlijks vergelijken loont! Vergelijk binnen een paar minuten alle internet en tv-providers, volledig op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Wel zo makkelijk.

  • Écht onafhankelijk vergelijken
  • Bespaar tot €125
  • Makkelijk de beste deals vinden
wij het gedoe, jij de slimste keuze

Internet en tv aanbieders

Bij kiesmakkelijk.nl kun je alle internet en televisie-aanbieders met elkaar vergelijken. Zo vind je altijd de laagste prijs en de beste deal.

Wij het gedoe, jij een slimme keuze

Kiesmakkelijk is jouw startpunt om te besparen op vaste lasten of om geld in beweging te zetten. Laat ons alle kleine lettertjes en verschillende aanbieders inventariseren, zodat jij alleen nog jouw bij ons hoeft te kijken welke aanbieder bij je past. Bij Kiesmakkelijk maken we vaste lasten niet leuk, wel makkelijk.

trustpilot
kiesmakkelijk.nl team

Wij hebben hier voor ons bedrijf de Sim Only vergelijkingstool gebruikt. Was gemakkelijk te gebruiken en deed wat het moest doen.

Inge / Ecovoordeel.nl

De vergelijking was gemakkelijk en het indienen bij de energieprovider liep voorspoedig.

M. van Reijn / Ecovoordeel.nl

Altijd vriendelijke geholpen door het team van Kiesmakkelijk. Fijne website en klantenservice wanneer je ze nodig hebt.

Hetty

Jouw 4 stappen naar de slimste keuze

formulier

Vul gegevens in

Binnen een minuut personaliseer je de uitkomst van de vergelijker op basis van jouw situatie.

vergelijking

Vergelijk eenvoudig

Bekijk de criteria goed en beoordeel welke aanbieder het beste bij jou past.

kiezen

Kies de beste aanbieder

De vergelijking goed bekeken? Klik op de aanbieder die bij je past en begin met afsluiten.

afsluiten

Geniet van jouw voordeel

Sluit het product af en weet dat jij wederom de slimste keuze hebt gemaakt.

Internet en tv vergelijken loont! Echt waar. 

We snappen het, je bent niet dagelijks bezig met jouw Internet en tv abonnement. Zolang het goed werkt is het vaak iets dat laag op de to-do lijst staat. Waarschijnlijk zit je al jaren bij dezelfde internet provider. Ben je erg tevreden over je provider? Dan is dat natuurlijk fijn, maar de kans is groot dat je iedere maand geld weggooit. Door ieder jaar internet en tv vergelijken zie je waar je kunt besparen. Dit kan zomaar oplopen tot honderden euro’s per jaar. Het loont daarom om een vergelijker te gebruiken. Met de vergelijker van Kiesmakkelijk zie je direct welk abonnement er afgesloten kan worden op jouw adres en wat je hier iedere maand voor betaalt. Je kunt dit bedrag vergelijken met je huidige abonnement en zo de keuze maken om over te stappen.

Door onze vergelijker te gebruiken zie je niet alleen de beste provider qua prijs maar ook qua kwaliteit. Hierdoor kun jij makkelijk een keuze maken om over te stappen op een nieuwe provider, om zo geld te kunnen besparen op je abonnementskosten.

Kortingen bij overstap

Het kan zijn dat jij bij het afsluiten van jouw huidige abonnement een mooie korting kreeg. Vaak geldt deze korting voor de eerste paar maanden van je nieuwe abonnement. Zit je al jarenlang bij dezelfde provider? Dan profiteer je allang niet meer van deze kortingen. Het kan dan interessant zijn om te kijken waar je weer kunt profiteren van een korting bij overstap. Hier kun je, zeker de eerste maanden, flink op besparen. Het is dan ook goed om te kijken wat het bedrag gaat zijn dat je na de korting gaat betalen voor je tv en internet-abonnement.

Is dit een aantrekkelijk bedrag, dat lager ligt dan je huidige maandbedrag? Dan kan het een goed idee zijn om over te stappen. Ook wanneer dit bedrag iets hoger ligt dan je huidige maandbedrag, kan het door de korting van de eerste maanden alsnog lonen om over te stappen. Op jaarbasis zal je dan alsnog geld besparen op je tv en internet abonnement.

Past je huidige internet en tv abonnement nog bij jouw situatie?

Niet iedereen wil hetzelfde internet en tv abonnement. Woon je samen met het gezin of woon je alleen? Werk je vanuit huis of ben je vrijwel nooit thuis? Op basis daarvan kun je kijken welk internet en tv abonnement het beste bij jou past. Het zou zonde zijn om te veel te betalen voor een abonnement waar je geen gebruik van maakt. Door het internet vergelijken op deze website te gebruiken zie je direct wat je betaalt voor je nieuwe abonnement en wat je hiervoor krijgt. Het aanbod kan enorm verschillen.

Zo kun je kiezen uit een pakket met heel veel tv-zenders of een internet abonnement met veel Mb’s of juist minder. Je kiest dan een pakket dat volledig aansluit bij jouw wensen en jouw budget. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wenst. Ga je samenwonen? Dan kan het interessant zijn om te kijken of jouw huidige tv en internet abonnement nog wel bij je past.

Ga je juist alleen wonen? Dan kan het ook verstandig zijn om te kijken of je jouw internet en tv abonnement moet gaan aanpassen. Zo betaal je nooit te veel voor je  abonnement.

Leuke extra’s bij je pakket

Wanneer je een tv en internet-abonnement afsluit, zal je zien dat je een ruime keuze hebt uit diverse extra’s. Zo kun je heel veel tv-zenders of pakketten selecteren, kun je kiezen voor digitale tv en heb je de keuze uit diverse soorten internet en providers. Je kunt zelf kiezen voor ADSL, glasvezel of bekabeld internet. Wil je supersnel internet en een ruime keuze aan diverse tv-zenders? Dan kun je dit meenemen in jouw keuze.

Zit je bijna nooit achter de tv en ben je veel van huis? Dan maak je de keuze voor een internet en tv abonnement met minder opties. Door jouw postcode in te vullen kan Kiesmakkelijk kijken welke providers er bij jou kunnen leveren. Op sommige adressen kan er bijvoorbeeld nog niet worden gekozen voor glasvezel. Je krijgt dan direct het aanbod te zien van de mogelijkheden op concreet jouw adres.

Kies voor een combinatiepakket

Veel mensen kiezen ervoor om internet en digitale tv te combineren in één pakket. Dit is een goede optie doordat je hiermee flink geld bespaart. Een combinatiepakket is goedkoper dan twee losse abonnementen. Hiermee krijg je ook direct meer overzicht, doordat beide diensten worden aangeboden door dezelfde provider.

Zo krijg je de afrekening te zien op één factuur en heb je ook één aanspreekpunt wanneer er problemen zijn. Kies je voor digitale tv? Dan profiteer je ook direct van allemaal voordelen. Zo heb je met digitale tv meer interactieve mogelijkheden, zoals uitzendingen terugkijken of een programma vanaf het begin starten. Daarnaast zijn het beeld en geluid ook veel beter. Heb je een voorkeur voor bepaalde zenders? Dan heb je ook de vrijheid om zelf je zenderpakket samen te stellen.

Zo mis je nooit meer jouw favoriete programma’s. Iedere maand kun je het zenderpakket weer aanpassen als je dat zou willen. Ook krijg je de mogelijkheid om veel zender in HD te kunnen bekijken. Hierdoor heb je haarscherp beeld, waardoor tv kijken een hele nieuwe belevenis wordt. Ook de voorwaarden van deze pakketten kun je uiteraard op Kiesmakkelijk vergelijken.

Overstappen op een nieuwe provider

Heb je een provider of een tv en internet-abonnement gevonden waar je goedkoper uit bent? Dan kun je overstappen aan het einde van je contractperiode bij je huidige provider. Wanneer je de vergelijker van Kiesmakkelijk gebruikt, kun je jouw gegevens invullen, waardoor de aanvraag direct wordt doorgestuurd naar de provider die jij hebt gekozen. Binnen enkele dagen krijg jij een bevestiging van je aanvraag. Je hebt vervolgens 14 dagen bedenktijd.

Mocht je toch niet tevreden zijn met je nieuwe provider, dan heb je in deze 14 dagen de keuze om kosteloos te annuleren. Ben je tevreden met je keuze? Dan krijg je een welkomstpakket thuisgestuurd van je nieuwe provider. Hiermee kun je genieten van je nieuwe abonnement. Je hebt dan de keuze om de installatie zelf te voltooien of je kunt kiezen voor een monteur die het voor jou installeert. In veel gevallen wordt jouw huidige provider op de hoogte gesteld van jouw overstap, zodat je hier niet zelf achteraan hoeft te gaan.

Welk abonnement past het beste bij jou?

Er zijn veel tv en internet-abonnementen waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Door gebruik te maken van de Kiesmakkelijk vergelijker wordt het al eenvoudiger om een keuze te maken. Je kunt jouw keuze baseren op de provider met de beste aanbieding, waardoor je zo goedkoop mogelijk uit bent. Wil je liever veel extra’s en een uitgebreid  alles-in-1 pakket? Dan kun je een provider uitkiezen die aan jouw wensen kan voldoen.

Een goed abonnement is voor iedereen verschillend. Werk je vanuit huis? Dan maak je meer gebruik van internet. Je wilt dan ook snel internet zonder problemen. Jouw pakket kan er dan anders uitzien dan het pakket van je buren. Kiesmakkelijk kan je helpen met het maken van de juiste keuze. Je zal hierdoor nooit teveel betalen voor je tv en internet-abonnement terwijl je profiteert van alle voordelen van het pakket dat bij jou past.