Alles-in-1 vergelijken?

Vergelijk binnen een paar minuten alle aanbieders van alles-in-1 abonnementen

  • Écht onafhankelijk vergelijken
  • Bespaar tot €125
  • Makkelijk de beste deals vinden
wij het gedoe, jij de slimste keuze

Alles-in-1 vergelijken

Bij kiesmakkelijk.nl kun je alle alles-in-1 aanbieders met elkaar vergelijken. Zo vind je altijd de laagste prijs en de beste deal.

Alles-in-1-pakketten vergelijken

Heb je jaren geleden voor een alles-in-1-pakket gekozen? Dan kan het zijn dat je tijdens het afsluiten van je nieuwe abonnement, een mooie korting hebt gekregen. Zit je al jarenlang bij dezelfde provider, dan profiteer je al een tijdje niet meer van deze korting. Door de gebruiksvriendelijke vergelijker van Kiesmakkelijk te gebruiken, kun je zien of je bij een andere provider kunt besparen op je abonnement. Vaak kun je weer profiteren van een nieuwe korting wanneer je overstapt op een andere provider.

Dit verschil in prijs kan oplopen tot wel honderden euro’s per jaar. Het zou zonde zijn om dit geld te laten liggen. Daarom is het altijd een goed idee, om tegen het einde van je huidige contract te kijken of je ergens anders minder kan betalen voor het abonnement dat je nu hebt. Zo kun je iedere maand geld overhouden. Hierbij kun je een vergelijking maken tussen internet, alleen tv, internet en tv of een alles-in-1-pakket. Vaak krijg je hier nog eens een mooie korting bovenop, waardoor je minder betaalt per maand. Kiesmakkelijk maakt de opties voor jou inzichtelijk, jij hoeft alleen nog maar te kiezen wat je graag zou willen.

Hoe kies je het beste abonnement

Omdat iedereen andere wensen heeft, zal ook iedereen een ander pakket af willen sluiten. Je kunt hierbij kijken naar wat jij belangrijk vindt, maar ook wat het aanbod is op jouw adres. Daarom kun je de vergelijker op deze website gebruiken die op basis van jouw postcode de beste deals laat zien op jouw adres. Zo kun je een provider uitzoeken die bijvoorbeeld het snelste internet kan leveren op jouw adres of een provider die extra services kan aanbieden. Je zal ook zien dat diverse providers andere prijzen en pakketten hanteren. Door deze providers en aanbiedingen met elkaar te vergelijken, kun je een abonnement afsluiten die perfect aansluit bij jouw wensen.

Jij kunt dan aangeven wat jij belangrijk vindt, zoals snel internet, veel tv-zenders of extra opties. Je krijgt via de vergelijker dan alle mogelijke opties te zien waar jij uit kunt kiezen. Je kunt jouw keuze vervolgens baseren op prijs of op kwaliteit van de providers. Ook is het verstandig om te kijken naar wat je écht nodig hebt. Sommige mensen betalen te veel voor hun internet abonnement, terwijl ze het maar weinig gebruiken. Heb jij een uitgebreid tv-pakket, maar heb je nauwelijks tijd om tv te kijken? Dan kun je dit meenemen in de keuze voor je volgende abonnement. Hier kun je flink op besparen en het zorgt ervoor dat je nooit te veel betaalt voor een service die je niet of nauwelijks gebruikt.

Een alles-in-1-pakket afsluiten

Heb je een alles-in-1-pakket gevonden dat aansluit bij jouw wensen? Dan kun je een aanvraag doen bij je nieuwe provider. Binnen enkele dagen ontvang je een bericht van je nieuwe provider. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om te beslissen je tevreden bent met jouw keuze. Na deze 14 dagen krijg je het welkomstpakket thuisgestuurd. Je kunt er dan voor kiezen om alles zelf te installeren of je kunt een monteur langs laten komen.

Besluit je binnen de 14 dagen om toch voor een ander pakket te gaan? Dan kun je kosteloos annuleren en overstappen op een andere provider. In sommige gevallen wordt jouw huidige abonnement voor je stopgezet en in andere gevallen dien je dit zelf te regelen. Bij het afsluiten van je nieuwe abonnement krijg je alle informatie, zodat je weet wat je zelf dient te regelen en wat voor jou wordt geregeld.

Bespaar op je abonnement door te vergelijken

Aan het einde van je contract kun je kijken of je ergens anders kunt besparen op je alles-in-1-pakket. Het kan zijn dat je een mooie korting krijgt bij een ander provider. Je kunt er dan voor kiezen om over te stappen. Vaak kan dit aan het einde van je contractperiode. Kijk dus goed wanneer jouw huidige contract afloopt. In veel gevallen loopt het contract door wanneer je zelf geen actie onderneemt. Door de einddatum van jouw contract in de gaten te houden, kun jij alvast diverse providers met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat je op tijd bent en dat je een nieuw contract kunt afsluiten tegen een betere prijs.

Ook wanneer je gaat verhuizen kun je alvast voor je nieuwe adres een vergelijking maken. Geef hiervoor je nieuwe postcode en huisnummer op. Je ziet dan direct wat het aanbod is op je nieuwe adres en waar je het goedkoopste uit bent. In sommige gevallen kan het een aantal dagen duren voordat je het pakket kunt installeren. Houd hier rekening mee tijdens je verhuizing.

Kies een pakket dat bij jou past

Met een alles-in-1-pakket krijg je vaak een mooie korting, doordat je meerdere diensten in één pakket afneemt. Doordat iedereen andere wensen heeft, kun je kijken welk pakket het beste bij jou past. Werk je vanuit huis en heb je razendsnel internet nodig? Dan kun je jouw provider hierop selecteren. Sommige providers hebben wat vaker een storing dan andere. Je kunt dan kiezen voor een provider die een goede service heeft met weinig storingen. Zo weet je zeker dat je nooit zonder internet komt te zitten terwijl je aan het werk bent.

Gezinnen die juist vaak van huis zijn en niet vaak tv kijken, kunnen weer kiezen voor een ander pakket. Hiermee voorkomen zij dat ze te veel betalen voor een pakket, waar ze niet veel gebruik van maken. Daarom is het goed om jouw wensen in te vullen bij Kiesmakkelijk. Wij kunnen je direct laten zien welke providers een pakket kunnen aanbieden die volledig of toch in ieder geval zoveel mogelijk bij jouw wensen aansluit. Jij selecteert dan het pakket dat het voordeligste is of die het beste wordt beoordeeld.

In enkele stappen een duidelijk overzicht

Door de beschikbare vergelijker op deze website, hoef je niet alle providers zelf met elkaar te vergelijken. Hier gaat immers veel tijd en energie inzitten. Onze vergelijker kan je daarnaast ook nog eens laten zien waar je korting kunt pakken. Je krijgt door Kiesmakkelijk alle mogelijkheden netjes op een rijtje aangeboden, zodat het maken van een keuze wel heel makkelijk wordt. Hierbij krijg je de goedkoopste te zien, maar ook de providers waar je het snelste internet krijgt of waar je een uitgebreid tv-pakket kunt aanvragen. Zo kun je eenvoudig het pakket uitzoeken dat het beste bij jouw situatie past. Je ziet direct wat je per maand en per jaar gaat betalen voor je nieuwe abonnement.

Door enkele gegevens in te vullen, zoals je postcode, zie je precies welke providers de beste service en diensten kunnen bieden op jouw adres. Je zal zien dat het prijsverschil erg uiteenlopend kan zijn tussen diverse providers. Bij het afsluiten van een pakket, kun je in de meeste gevallen de eerste maanden profiteren van een korting. Hier kun je flink op besparen. Andere providers geven je weer een extraatje, zoals een gratis tv-pakket of een wifi versterker. Zo kun je zelf kijken welk deal je aantrekkelijk vindt en wat het beste bij jou past. Vervolgens kun je de stappen volgen om je nieuwe abonnement af te sluiten. Wat je ook kiest, de eerste stap van een goede keuze begint bij Kiesmakkelijk.