Gebruik Kiesmakkelijk als energievergelijker

Voor sommigen kan energie vergelijken klinken als een saaie taak wat veel tijd in beslag neemt. Niets is minder waar. Door gebruik te maken van de energievergelijker bij Kiesmakkelijk weet je binnen één minuut direct waar je een betere deal kunt krijgen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je kunt direct het aanbod zien van alle energieleveranciers bij jou in de buurt. Door deze leveranciers te vergelijken met jouw huidige leverancier, zie je direct waar voor jou kansen en risico’s liggen.

Zo kun je iedere maand flink besparen op je energierekening. Zeker wanneer je bij het overstappen gebruik kunt maken van een leuke welkomstkorting, kan dit zomaar oplopen tot in de honderden euro’s per jaar. Jij kiest vervolgens op je 1, 2, 3, 4 of 5 jaar vastzit aan je nieuwe energiecontract of dat je een variabel contract afsluit. Hier kies je ook zelf of je iedere maand kunt opzeggen of niet. Zo sluit je altijd een energiecontract af die aansluit bij jouw wensen en budget. Stop met te veel te betalen voor je energierekening en kijk waar je kunt besparen door gebruik te maken van een energievergelijker.

Kies voor duurzaamheid en groene stroom

Steeds meer mensen worden bewuster van het milieu en het klimaat en vinden dit ook belangrijk. Daarom kiezen ook steeds meer mensen voor groene stroom of een duurzaam energiebedrijf. Wanneer jij dit ook belangrijk vindt, kun je jouw keuze hierop baseren bij het overstappen van energieleverancier. Er zijn diverse energieleveranciers die bekend staan om hun duurzaamheid.

Het is vervolgens aan jou om te kijken waar je groene stroom kunt krijgen tegen een scherpe prijs. Uiteraard staat Kiesmakkelijk ook hierin voor je klaar. Uiteraard kun je hierbij ook kiezen voor een vast contract of een variabel contract. Ieder jaar kun je weer jouw energieleverancier vergelijken. Zo weet je zeker dat je nooit meer betaald dan nodig is.

In enkele minuten geregeld

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw gegevens invullen en een energieleverancier kiezen die bij jou past. Vervolgens wordt alles voor jou geregeld en zetten wij de opties voor jou op een rij. De nieuwe leverancier wordt ingelicht en op de gekozen datum wordt de overstap gemaakt van jouw oude energieleverancier naar de nieuwe. Hier hoef jij helemaal niks voor te doen. Wanneer je een welkomstkorting krijgt bij jouw nieuwe leverancier, krijg je deze in veel gevallen na een aantal maanden of aan het einde van het jaar. Wanneer jouw nieuwe contract ingaat, kun je direct profiteren van de lagere tarieven.

Met een kleine handeling zoals vergelijken kun jij dus per jaar flink besparen op jouw energierekening. Daarom is het aan te raden om ieder jaar weer te kijken of je ergens anders een lager tarief kunt krijgen. Zeker wanneer je een contract hebt afgesproken wanneer de prijzen hoog lagen voor energie, is het aan te raden om direct tegen het einde van je contract te kijken of en waar je kunt besparen op je maandelijkse energiekosten.

De concurrerende energiemarkt

Energieleveranciers willen graag nieuwe klanten. Daarom concurreren zij met elkaar en zorgen ze voor de laagste prijzen en de beste deals. Blijf jij jarenlang bij dezelfde energieleverancier, dan kan het zomaar zijn dat jij veel te veel betaald. Daarom is het aan te raden om ieder jaar weer te kijken naar het huidige aanbod. In de meeste gevallen kom je wel een energieleverancier tegen waar je maandelijks minder kwijt bent aan je energiekosten.

Dit geld kun je iedere maand dus mooi in je zak steken. Door eenvoudig je postcode in te vullen zie je het aanbod bij jou in de buurt. Ook zie je hoe anderen deze leverancier beoordelen. Vervolgens maak jij de keuze of je wilt overstappen of dat je blijft bij jouw huidige energieleverancier. Mensen die nooit overstappen van energieleverancier, kunnen honderden euro’s mislopen op jaarbasis. Dat is ontzettend zonde en onnodig, zeker met een energievergelijker. Bij Kiesmakkelijk zie je direct het aanbod en wat je per maand kunt besparen.