Energie aanbiedingen voor hoge korting

Bekijk hier alle energiedeals waarbij je een cadeau krijgt. Dit kunnen diverse soorten cadeaus zijn. Denk aan cashback acties, een product cadeau, een variabel contract met de zekerheid van een vast contract, kortingen etc.

Bespaar geld op je energierekening

Door diverse energieleveranciers met elkaar te vergelijken kun je direct zien wat je betaalt bij een andere leverancier. Op die manier zie jij direct waar je goedkoper uit bent. Zeker als nieuwe klant kun je profiteren van aantrekkelijke energie aanbiedingen en kortingen. Door ieder jaar weer over te stappen naar een nieuwe energieleverancier, kun je ieder jaar ook weer die korting meepakken. Hier heb jij profijt van, maar de energieleverancier ook. Zij hebben jou als klant erbij en kunnen aan jou energie leveren. Hierbij kun je zelf de keuze maken voor hoelang je een contract afsluit. Door simpelweg jouw postcode in te vullen kun je kijken waar jij jouw nieuwe contract kunt afsluiten en wat jij hiervoor zal gaan betalen per maand. Door dit te vergelijken met jouw huidige energiecontract, zie je direct waar jij kunt besparen. Reken hier ook nog eens je welkomstkorting of een leuke aanbieding bij, en je weet meteen of het loont om over te stappen.

Diverse soorten energie aanbiedingen

Per energieleverancier kan de aanbieding verschillen. Zo kan het voorkomen dat je bij de een hoge korting krijgt op je energierekening, wanneer je een contract afsluit van een aantal jaar. Bij de ander krijg je er een leuk extraatje bij zoals een game computer. Je kunt per leverancier kijken wat de aanbieding is en hoe hoog de korting is die je krijgt. Op basis daarvan kun je de keuze maken om over te stappen op de nieuwe energieleverancier. Wanneer jouw nieuwe contract ingaat, kun je direct al profiteren van de kortingen en aanbiedingen. Hierdoor krijg jij dezelfde stroom geleverd die je gewend bent, tegen aan lagere prijs. Zeker met de hoge energiekosten van 2022 en 2023, is het interessant om regelmatig het aanbod te bekijken en te vergelijken. Het aanbod kan namelijk per uur en per dag verschillen. Zie jij een goede aanbieding en loopt je huidige energiecontract bijna af? Dan is het tijd om alvast een kijkje te nemen op Kiesmakkelijk waar je jouw volgende contract wilt afsluiten.

Gratis cadeaus bij je energiecontract

De reden dat energieleveranciers aantrekkelijke kortingen en cadeaus aanbieding, is omdat ze jou graag als klant willen voor een langere tijd. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een hoge korting krijgen of een leuk extraatje. Vaak krijg je deze voordelen alleen wanneer je een contract afsluit voor minimaal 3 jaar. Dit kan in jouw voordeel werken wanneer je profiteert van een laag maandbedrag. Zo betaal jij de komende 3 jaar weinig voor jouw energie. Wanneer de prijzen juist hoog liggen op het moment dat jij jouw contract hebt afgesloten, kan het in jouw nadeel werken wanneer de prijzen weer dalen. Je zit dan alsnog 3 jaar vast aan jouw contract. Hierin heb je wel de keuze in een variabel contract of een contract waar je een vast bedrag per maand betaald. Aan het einde van je huidige energiecontract, kun je moeiteloos overstappen naar een nieuwe energieleverancier en weer direct profiteren van een welkomstkorting of een leuke aanbieding.

Bereken het bedrag per jaar

Heb je een energieleverancier gevonden waar je evenveel kwijt bent per maand als je huidige contract, maar krijg je een leuke cashback, een andere welkomstkorting of een extraatje als een tablet, een cadeaubon of een game computer, dan kan het alsnog interessant zijn om over te stappen naar een andere energieleverancier. Per jaar kan het bedrag dan alsnog lager liggen, door de aanbieding die je krijgt. Het is altijd goed om aan het einde van je contract te kijken wat je opties zijn en welke cadeaus je kunt krijgen bij diverse energieleveranciers. Op basis daarvan, kun je bepalen of je de overstap wilt maken of niet. Je kunt jouw nieuwe energieleverancier kiezen op basis van duurzaamheid, op basis van prijs of op basis van de aanbieding of korting die je krijgt bij het afsluiten van een contract. Door het bedrag per jaar te berekenen in combinatie met de welkomstkorting, kun je direct zien of je op jaarbasis goedkoper uit bent.

Kijk welke aanbieding voor jou aantrekkelijk is

Naast dat belangrijk is om te kijken welke aanbiedingen voor jou aantrekkelijk zijn, is het ook goed om te kijken naar jouw huidige situatie. Woon je alleen of met meerdere mensen thuis? Werkt iedereen vanuit huis of zijn jullie niet vaak thuis? Verbruik je veel stroom of juist heel weinig? Op basis daarvan, kun je kijken wat je nodig hebt en wat je hiervoor betaald per maand. Vervolgens kun je kijken naar de aanbiedingen en de cadeaus die je per leverancier krijgt op het moment dat je een nieuw contract zou afsluiten. Zijn deze interessant voor jou of heb je niks aan een tablet of een game computer? Dan kun je deze aanbieding beter afslaan. Kies dan voor een energieleverancier die je een aantrekkelijke korting geeft. Zo kun je per jaar of per maand direct besparen op jouw energie. Diverse energieleveranciers hebben andere kortingen. Hierdoor kun jij ze bij Kiesmakkelijk eenvoudig met elkaar vergelijken om te kijken wat bij jou past.

Hoe kies je een nieuwe energieleverancier

Door gebruik te maken van een energievergelijker zoals Kiesmakkelijk, kun je direct zien welke energieleveranciers energie kunnen leveren op jouw adres. Hiervoor hoef je alleen jouw postcode in te vullen en je ziet direct het aanbod bij jou thuis. Vervolgens kun je deze aanbieders met elkaar vergelijken. Kijk hierbij naar de reviews van klanten, naar duurzaamheid en welk cijfer deze energieleverancier krijgt. Vervolgens kun je kijken naar de prijzen en deze met elkaar vergelijken. Door te kiezen voor een laag bedrag, kun je zomaar honderden euro’s per jaar besparen op jouw energierekening. Vervolgens kun je ook nog eens kijken naar de lopende energie aanbiedingen, om te kijken of het interessant is om over te stappen op een nieuwe energieleverancier. Al deze punten bij elkaar opgeteld kunnen je helpen om de juiste keuze te maken voor een nieuwe energieleverancier.

Door ieder jaar, of aan het einde van je energiecontract diverse energieleveranciers met elkaar te vergelijken, zie je direct wat je kunt besparen. Daarvoor ben jij hier aan het juiste adres. Zeker met de hoge energieprijzen van 2022 en 2023 is het interessant om te blijven kijken naar de tarieven die verschillende energieleveranciers aanbieden. Zo kun je direct per maand al een stuk minder betalen voor dezelfde hoeveelheid stroom op jouw adres.